Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: FUNDACIÓ PRIVADA EL FOMENT DE BANYOLES

Finalitat:

  • Gestió dels usuaris registrats
  • Participació en el sorteig
  • Publicar les dades de la persona guanyadora

Legitimació: Consentiment exprés

Destinatari: No es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les clàusules annexes que es troben a www.elfoment.cat

A EL FOMENT DE BANYOLES treballem per oferir-te a través dels nostres serveis la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recollir la informació per  aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a efectes del previst al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (en endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, “LSSI”, FUNDACIÓ PRIVADA EL FOMENT DE BANYOLES informa a l’usuari que, com responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

Es recullen les teves dades per poder participar en el sorteig.

Som transparents amb relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.

La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan utilitzem la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.

 Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-les pots sol·licitar que deixem de tractar-les tenint en compte que això donarà com a resultat no poder seguir participant en el sorteig.

La nostra prioritat consisteix a garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’acord amb la normativa europea.

Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: FUNDACIÓ PRIVADA EL FOMENT DE BANYOLES

Domicili social: C/ Abeurador 10 2n

C.I.F. nº: G17891151

Email: [email protected]

EL FOMENT DE BANYOLES ha designat una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si desitges fer una consulta amb relació al tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu [email protected]

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar

  • Número de DNI

Atenció: No facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de registrar-se i participar en el sorteig.

¿Per què i per a què tractem les teves dades?

A EL FOMENT DE BANYOLES tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

Gestionar els usuaris que es registrin i evitar la duplicitat de vot.

Participar en el sorteig.

Atenció: s’informa que les dades personals del guanyador seran visibles per la resta de participants. Si l’usuari no vol que les seves dades personals siguin visibles per a tercers en cas de resultar guanyador, li demanem que no participi en el sorteig. Es farà públic els últims 4 dígits del DNI guanyador a través de megafonia i una pantalla a l’esdeveniment de l’acte.

Quina és la legitimació pel tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades es fonamenta en les següent base legal:

  • Consentiment de l’interessat per a la participació en el sorteig
  • Compliment d’obligacions legals per prevenció del frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant temps conservem les teves dades?

Un cop finalitzat el sorteig es destruiran les dades.

A quins destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, EL FOMENT DE BANYOLES proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs amb els que EL FOMENT DE BANYOLES treballi poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents, sens perjudici d’això, no utilitzaran la informació per finalitats pròpies o per cessió a tercers.

EL FOMENT DE BANYOLES procura garantir la seguretat de les dades personals i s’assegura que els tercers proveïdors del servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta conforme amb la normativa de privacitat de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà l’estrictament necessari pel compliment d’aquestes obligacions legals

¿On s’emmagatzemen les teves dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’envien a tercers que no pertanyen a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al “Privacy Shield”.

Quins drets t’assisteixen i com pots exercir-los?

Pots dirigir les teves comunicacions i exercir els teus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: [email protected].

En virtut del que estableix l’RGPD pots sol·licitar:

Dret d’accés: pots demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre tu.

Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi en les teves dades personals.

Dret de supressió i a l’oblit: pots sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.

Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.

Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-te al fet que se segueixin tractant.

Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per la seva transmissió a un altre responsable.

Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzant, incloent-hi l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament a l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·licités que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.

Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació de l’autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a EL FOMENT DE BANYOLES de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. EL FOMENT DE BANYOLES es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’haguessin celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes inexactes o no estiguin actualitzades.

EL FOMENT DE BANYOLES no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

Així mateix, l’usuari certifica que és més gran de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per la prestació del consentiment respecte al tractament de les seves dades de caràcter personal.