POLÍTICA DE PRIVADESA

Fundació privada El Foment es compromet a protegir la vostra privadesa i a desenvolupar la tecnologia que us proporcioni l’experiència en línia més potent i segura. Aquesta Declaració de privadesa és vàlida pel lloc web Fundació privada El Foment i regula la recollida i l’ús de dades. Utilitzant el lloc web Fundació privada El Foment, consentiu a les pràctiques de dades descrites en aquesta declaració.

Recollida de dades personal

Fundació privada El Foment recull informació personal d’identificació, com ara la vostra adreça electrònica, nom, adreça particular o de la feina o número de telèfon. Fundació privada El Foment també recull informació demogràfica anònima, no exclusiva vostra, com ara el codi postal, edat, sexe, preferències, interessos i preferits.

També es recull automàticament informació sobre el maquinari i el programari del vostre ordinador. Aquesta informació pot incloure: la vostra adreça IP, el tipus de navegador, els noms de domini, el temps d’accés i les adreces del lloc web de referència. Aquesta informació l’usarà Fundació privada El Foment per a l’operació del servei, per mantenir la qualitat del servei, i per proporcionar estadístiques generals quant a l’ús del lloc web Fundació privada El Foment.

Tingueu en compte que si mostreu informació personal d’identificació o dades importants mitjançant els taulers de missatges públics de Fundació privada El Foment, la informació pot ser recollida i usada per altres. Nota: Fundació privada El Foment no llegeix cap de les vostres comunicacions privades en línia.

Fundació privada El Foment us anima a revisar la declaració de privadesa dels llocs web als que trieu enllaçar des de Fundació privada El Foment a fi que pugueu entendre com aquests llocs web recullen, usen i comparteixen la vostra informació. Fundació privada El Foment no es fa responsable de les declaracions de privadesa o dels continguts del llocs web fora del Fundació privada El Foment i la família de llocs web de Fundació privada El Foment.

Ús de la vostra informació personal

Fundació privada El Foment recull i usa la vostra informació personal per operar el lloc web Fundació privada El Foment i oferir els serveis que heu demanat. Fundació privada El Foment també usa la vostra informació personal d’identificació per informar-vos d’altres productes i serveis disponibles a Fundació privada El Foment i als seus afiliats. Fundació privada El Foment pot també contactar-vos via enquestes per fer recerca de la vostra opinió de serveis actuals o de nous serveis potencials que podrien ésser oferts.

Fundació privada El Foment no ven, lloga ni deixa les seves llistes de clients a tercers. Fundació privada El Foment pot, de tant en tant, contactar-vos en nom de partners externs quant a oferiments particulars que poden ser del vostre interès. En aquests casos, la vostra informació personal d’identificació única (correu electrònic, nom, adreça, telèfon) no es fa arribar als tercers. A més Fundació privada El Foment pot compartir dades amb partners de confiança per a què ens ajudin a realitzar anàlisi estadística, enviar-vos correus electrònics o correus postals, proporcionar atenció al client, o organitzar lliuraments. Tots aquests tercers tenen prohibit d’usar la vostra informació personal fora de per proporcionar els serveis a Fundació privada El Foment, i se’ls requereix de mantenir la confidencialitat de la vostra informació.

Fundació privada El Foment no usa ni revela informació personal privada, com ara raça, religió o afiliació política, sense el vostre consentiment explícit.

Fundació privada El Foment fa seguiment dels llocs web i de les pàgines que els nostres clients visiten dins de Fundació privada El Foment, per tal de determinar quins serveis de Fundació privada El Foment són els més habituals. Les dades s’usen per mostrar contingut personalitzat i anuncis dins Fundació privada El Foment als clients els quals el seu comportament indica que estan interessats en una àrea determinada.

Els llocs web de Fundació privada El Foment revelaran la vostra informació personal, sense notificar-vos-ho, només si se’ls requereix per llei o en la creença que aquesta acció és necessària per: (a) ajustar-se a la llei o complir amb processos legals oferts a Fundació privada El Foment; (b) protegir i defensar els drets o la propietat de Fundació privada El Foment; i, (c) actuar sota circumstàncies de protegir la seguretat personal dels usuaris de Fundació privada El Foment, o del públic.

Ús de galetes (cookies)

El lloc web Fundació privada El Foment usa “galetes” (“cookies”) per ajudar a personalitzar la vostra experiència en línia. Una galeta és un fitxer de text que un servidor de pàgines web posa al vostre disc dur. Les galetes no es poden usar per executar programes o introduir virus al vostre ordinador. Les galetes s’assignen de forma única, i només les pot llegir el servidor web del domini que us va emetre la galeta.

Una de les finalitats principals de les galetes és proporcionar-vos funcions de comoditat per estalviar-vos temps. L’objectiu d’una galeta és dir-li al servidor web que heu tornat a una pàgina específica. Per exemple, si personalitzeu les pàgines de Fundació privada El Foment, o us registreu al lloc o serveis de Fundació privada El Foment, Fundació privada El Foment pot recuperar la vostra informació específica en subsegüents visites gràcies a una galeta. Això simplifica el procés d’enregistrament de la vostra informació personal, com ara les adreces de facturació, les adreces d’enviament, i així successivament. Quan torneu al mateix lloc web de Fundació privada El Foment, es pot recuperar la informació que haguéssiu proporcionat prèviament, perquè pugueu usar fàcilment les característiques de Fundació privada El Foment que hagueu personalitzat.

Teniu la capacitat d’acceptar o refusar galetes. La majoria de navegadors web accepten galetes automàticament, però si ho preferiu, normalment podeu modificar la configuració del vostre navegador per refusar galetes. Si escolliu refusar galetes podríeu no ser capaços d’experimentar completament les característiques interactives dels serveis o llocs web de Fundació privada El Foment que visiteu.

Seguretat de la vostra informació personal

Fundació privada El Foment assegura la vostra informació personal d’accessos o usos no autoritzats. Fundació privada El Foment assegura la informació d’identificació personal que proporcioneu en els servidors en un entorn controlat i segur, protegit d’accessos o usos no autoritzats. Quan la vostra informació personal (com ara un número de targeta de crèdit) es transmet a altres llocs webs, es protegeix mitjançant xifratge, com ara el protocol Secure Socket Layer (SSL).

Canvis a aquesta declaració

Fundació privada El Foment actualitzarà de tant en tant aquesta Declaració de privadesa per reflectir comentaris d’empreses i clients. Fundació privada El Foment us encoratja a revisar periòdicament aquesta declaració per a què estigueu informats de com protegeix la vostra informació Fundació privada El Foment.

Informació de contacte

Fundació privada El Foment agraeix els vostres comentaris quant a aquesta Declaració de privadesa. Si creieu que Fundació privada El Foment no s’ha adherit a aquesta Declaració, contacteu amb Fundació privada El Foment a l’adreça [email protected]. Farem els esforços comercialment raonables per determinar i reparar el més aviat possible el problema.